Over ons

Diner Café De Witte Olifant, een parel in hartje Klazienaveen.

In een fijne, nostalgische, rustgevende en gezellige omgeving hartelijk ontvangen worden. Als individu, of met een kleine, maar ook een grotere groep, kan men genieten van onze uitstekende service.
Van een heerlijke kop verse koffie of thee met wat lekkers erbij, van bekende merken tot onze huisgemaakte producten in eigen keuken, De Witte Olifant is uw gastheer! Het hele jaar door is Diner Café De Witte Olifant geopend, een parel in hartje Klazienaveen.

Goede bereikbaarheid

Diner Café De Witte Olifant is al sinds decennia onderin het Schip 1 gevestigd, een bijzondere ambiance, op een toplocatie in het centrum van Klazienaveen. Uitstekend bereikbaar, parkeren tot vlak voor de deur, of in de directe nabijheid van ons uitstekende bekend staande Diner Café.

Ruime keuze 

Bij De Witte Olifant heeft u de keuze uit een bijzonder ruim assortiment bieren. Meer dan 10 biersoorten vers uit het tap en met meer dan 80 soorten uit een fles, voor ieders smaak wel iets. Maar ook een wijntje, rood, wit of iets speciaals, u vindt het bij ons. Met uw vrienden komen borrelen of van een gezellige High Tea / Wine / Cocktail of Beer genieten? Een speciale wens? Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Uitgebreide lunch- en dinerkaart

De Witte Olifant kent een uitgebreide lunch- en diner- en wildkaart, in ieder kwartaal een vernieuwde menukaart. En met de vele huisgemaakte (streek-) producten is het eenvoudigweg genieten in ons goede en gezellig aangeklede restaurant. Onze goede keuken levert van een homemade gehaktbal of een heerlijk biefstukje tot en met een ouderwetse stoofpot van rundvlees Wij streven ernaar om onze gasten telkens weer te verrassen met nieuwe en vernieuwende gerechten! Ieder gerecht wordt met eerlijke producten en met veel liefde bereid, en dat proef je!

Verwarmd overdekt buitenterras

Ook kunt u op ons overdekte buitenterras genieten, het gehele jaar door! Want als het wat frisser wordt, verwarmen wij ook het overdekte buitenterras van ruim 150m². Het terras is gezellig aangekleed en verlicht. U kunt bij ons altijd terecht, met of zonder reserveren.

‘Meest Toegankelijk Horecabedrijf’


Wist u dat De Witte Olifant in 2016 onderscheiden is als ‘Meest Toegankelijk Horecabedrijf’? Deze onderscheiding heeft De Witte Olifant samen met twee andere bedrijven uit 10 genomineerde bedrijven in de gemeente Emmen mogen ontvangen door het OSOG, het Overleg- en Samenwerkings Orgaan van Gehandicapten.

Diner Café De Witte Olifant
Van Echtenskanaal NZ 600 (Schip 1)
7891 AW Klazienaveen
Telefoon: 0591 – 39 47 87
Facebook: @DeWitteOlifant
Website: www.dewitte-olifant.nl
E-mail: info@dewitte-olifant.nlDe Witte Olifant!
Wij zijn dagelijks geopend.
Maandag vanaf 11.30 uur
Dinsdag tot zaterdag vanaf 9.30 uur
Zondag vanaf 12.00 uur.

We gaan je zien!

Op zoek naar een leuk cadeau?

Geef een Witte Olifant cadeaubon!

Klik hier om te bestellen

Agenda

  • Er zijn momenteel geen geplande agendapunten.